Top

Ankertje voor zelfvertrouwen 'Ik ben wie ik ben'

  • Webshop fotos 2
  • Pirate shark
  • Dvdcasestack 800x748
11,00

Ik ben wie ik ben
Dit Ankertje heeft de naam ‘Ik ben wie ik ben’ meegekregen. In deze workshop gaat je kind werken aan het zelfvertrouwen. In het stilte-momentje wordt je kind bekrachtigd in wie het is. Je kind leert dat het oké is wie het is en dat het helemaal zichzelf mag zijn. Dat gevoel koppelen we aan de voornaam van het kind. Tijdens het knutselen wordt dit bekrachtigd en kan je kind tijdens het vormgeven van een canvas schilderijtje steeds meer de stevigheid en kracht van de eigen voornaam gaan ervaren.

Als je kind momenten tegenkomt die spannend zijn of lastig, dan kan een ankertje van zelfvertrouwen, zoals de voornaam, helpen om vast te houden aan de basis­gedachte: ‘Ik ben wie ik ben. Wat er ook gebeurt, of dingen goed gaan of fout lopen, ik ben wie ik ben en dat verandert nooit. Ik mag zijn wie ik ben en dat is helemaal oké.’ 

Met de heldere opbouw en de diepere achtergrond zijn de Ankertjes niet zomaar een leuke knutselactiviteit. Er zit een solide pedagogische basis onder, die opvoeden leuk en inspirerend maakt en die de sleur van het alledaagse even kan doorbreken. Juist door het magische element waant je kind zich even in een andere wereld. Dat maakt deze workshops voor kinderen aansprekend en boeiend. Door de combinatie van de helende boodschap in het verhaal en de kracht van het verbeelden bij het knutselen, wordt het zelfvertrouwen van je kind verstevigd. Er wordt een anker gelegd waar het zelfvertrouwen van je kind zich aan vast kan haken. Een anker waar het kind zelf, bewust of onbewust, steeds weer op terug kan pakken. Daarom heten deze workshops Ankertjes voor zelfvertrouwen. 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code