Top

Cursus Het nieuwe Opvoeden

  • 7475205 s
197,00

Veel ouders merken dat de traditionele manier van opvoeden niet lijkt te werken bij kinderen van deze generatie. Het gangbare straffen en belonen lijkt sommige kinderen koud te laten. Op andere kinderen heeft het juist een andere impact: Zij raken volledig van streek bij een dergelijke aanpak.

Kinderen van nu reageren anders, zijn anders en hebben andere interesses en behoeftes. Dat betekent dat het opvoeden in deze tijd ook een vertaalslag mag maken. Het nieuwe Opvoeden zet het mens-zijn centraal en helpt je als ouder om je kind steeds beter te gaan horen en gaan zien. Het brengt jou en je kind dichter bij jezelf en bij elkaar.
Vanuit hartscontact met elkaar om kunnen gaan brengt liefde, vrijheid, warmte, rust en ontspanning in ieder huis.

In deze cursus leer je drie kernvragen, die je helpen je kind steeds beter in beeld te krijgen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen karakter, aanleg, talenten en aanpak. Een blije lach op de snoet van je kind raakt je tot in je tenen.

Daarnaast leer je vier vaardigheden die jij je kinderen kunt voorleven. Kinderen leren door het principe voordoen—nadoen. Dus: hoe steviger jij staat, des te steviger wordt je kind. Hoe beter jij je eigen pad durft te volgen, hoe beter jouw kind zijn/haar eigen pad zal volgen.

Tenslotte leer je het verschil te maken tussen de traditionele aanpak en opvoeden in de Nieuwe tijd. We vertellen je over welke uitgangspunten daaraan ten grondslag liggen, zodat jij zelf de vertaalslag kunt gaan maken met je kind. Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over