Top

Ochtendmeditatie 'Jij bent je beste bondgenoot'

Nieuw
  • Kopie van boek
7,00

De belangrijkste tijd voor jou als ouder is de tijd met jezelf, voordat je kinderen wakker worden. Neem de tijd, al is het maar vijf minuten, om je 's morgens even af te stemmen op je eigen energie en lichaam en op de ruimte die je inneemt. Dan zul je zien, voelen en merken dat je dag anders gaat verlopen. Wanneer je je dag begint met jezelf en je eigen energie, dan is dat een soort 'eren' van jezelf. Je zet jezelf op de eerste plek en zorgt energetisch goed voor jezelf. Wat er die dag ook komen gaat, dan heb je in ieder geval alvast voor jezelf gezorgd.

Hoe je dat doet, is volledig aan jou te bepalen. Wie ben jij? Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Wie zou jij willen zijn? Waar verlang je naar? Hoe kan jouw dag grootser en magischer worden dan je ooit voor mogelijk zou kunnen houden?

Deze ochtendvisualisatie kun je gebruiken om je dag goed te beginnen en je eigen energie gedurende de dag beter vast te houden. Ook de tekst van de visualisatie is voor je toegevoegd, zodat je de visualisatie ook met je eigen stem kunt opnemen.

Ik wens je een heerlijke dag met jezelf!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over